Lloyds`s of London

Verdens største forsikringsmarked A+ rating S&P

Les mer

Tokyo Marine Kiln

Forsikringsgiver for dronerforsikring

Les mer

Droneakademiet

Skolen for ubemannet luftfart

LES MER

FORSIKRINGSGIVERE

Scor er den fjerde største reassurandøren i verden. Scor er representert i 160 land med over 3000 ansatte. Scor har en kredittrating AA- (stable outlook) fra Standard & Poor

Tokio Marine Kiln med hovedkontor i London er et globalt spesialistforsikringsselskap med kontorer i London, Shanghai, Singapore og Rio de Janeiro. Tokio Marine Kiln har en kredittrating A+ fra Standard & Poor

SKOLEN FOR UBEMANNET LUFTFART

Origo har inngått et samarbeid med Droneakademiet. Droneakademiet tilbyr kurs og konsulenttjenester innen ubemannet luftfart over hele landet. Deres mål er å gi sine kunder og deres ansatte og kollegaer relevant kompetanse for å lykkes med droneteknologi.

ROMVESEN AS

Romvesen har inngått avtale med Origo. Avtalen sikrer Romvesens kunder på nettbutikk og Romvesen Droneoperasjon gunstige tilbud på ansvar- og kaskoforsikring for droner opp til 80 kg.

Romvesen AS ble etablert i 2013. Selskapets nettbutikk betjener proffmarkedet for droner i Norge. Selskapet leverer i tillegg tjenesten Romvesen Droneoperasjon hvor kundene kan drive sin droneoperasjon i spesifikk kategori under vår driftstillatelse. 

Romvesen Droneoperasjon

Shop Romvesen

NORGES FOTOGRAFFORBUND

Norges Fotografforbund er Norges største og eldste organisasjon for profesjonelle fotografer. Forbundets formål er å samle fotografer til samarbeid om fotografiets utvikling og ivareta fotografstandens interesser. Norges Fotografforbund har fremforhandlet en fordelsavtale på droneforsikring med Origo Forsikring. Avtalen sikrer medlemmene i NFF et gunstig tilbud på  ansvar- og kaskoforsikring for kommersielle operatører.

DJI OSLO

DJI Oslo ble etablert i 2017 og er Norges første og eneste DJI butikk. De har et mål om tilby den beste kvaliteten og servicen når det kommer til droner i Norge. De har et servicesenter der de kan utføre service og reparasjon på droner/kamerautstyr. DJI Oslo har inngått en avtale på droneforsikring med Origo Forsikring. Avtalen sikrer kundene til DJI Oslo gunstig tilbud på ansvar-og kaskoforsikring for kommersielle operatører. Dette gjelder alt fra mindre til større droner opp til 80 kg.

Skadebehandler

Norwegian Insurance Management (NIM) er et uavhengig selskap som leverer en rekke tjenester innenfor forsikringsmarkedet som skadebehandling, taksering, poliseadministrasjon og opplæring til ulike aktører. Selskapet har lang og bred erfaring samt høy kompetanse innenfor de ulike forsikringsproduktene. Sammen med et omfattende nettverk i Norge og Europa, leverer NIM skadebehandling av meget høy kvalitet i hele Norden.

Crawford & Company er det største uavhengige skadeoppgjørsselskapet i verden med representasjon i 70 land og med mer enn 9 000 ansatte. Crawford & Company er den største uavhengige leverandøren av skadeoppgjør i Norge med 140 ansatte. Selskapet er sentralt plassert i Sandvika, 15 minutters kjøretur fra Oslo. Crawford & Company bistår norske og internasjonale forsikringsselskaper innen alle forsikringsområder

SYSTEMLEVERANDØR

Contemi Solutions er en anerkjent teknologipartner til forsikrings- og formuesforvaltning, bank og andre finansinstitusjoner over hele verden. Contemis front-, mellom- og back office løsninger hjelper å kostnadseffektivisere driften, forbedre smidighet og utnytte inovasjonskraften i den skftende verden av sky og digitale plattformer.